Hf Odense – Med en HF får du adgang til drømmestudiet

Vil du gennemføre en Hf Odense?

Uanset hvilke drømme for dit studie, du har, er jeg sikker på, at Fyns hf-kursus , www.vucfyn.dk/fynshfkursus, giver dig det fedeste udgangspunkt for at få dem til at gå i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu skal jeg søge ind på uddannelsen til lærer på seminariet, og jeg er ret sikker på at jeg kommer ind. Måske ved du allerede, hvad du har lyst til at læse til. Det kan tænkes, at du drømmer om at blive socialpædagog, sygeplejerske eller politibetjent, eller det kan være, at du går snarere efter en samfundsfaglig uddannelse på universitetet.

Er du stadig lidt usikker på, hvad du kan se dig selv arbejde med senere hen? Det vidste jeg heller ikke, da jeg begyndte. Men Fyns hf-kursus giver en mulighed for et par år til at komme på rette vej.

Fyns hf-kursus – Opfyld fremtidsdrømmen

Bliver du færdig med 9. klasse til maj, og drømmer du om at fortsætte på en skole med bjerge af valgmuligheder til rådighed? Læser du din Hf på Fyn hos Fyns Hf-kursus, kan du styre den til nøjagtigt den studieretning, som du vil hen på.

Som noget ekstra ved siden af den almindelige HF , hvor du kan vælge valgfag på A-, B- og C-niveau, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig linjerne: Sproglig hf, Pædagoglinjen, politilinjen samt naturfags- og sundhedslinjen. De er hver især skræddersyet så de bedst kan forberede dig til din drømmeuddannelse.

Fyns hf-kursus har adgangskrav

Vil du at tage en Hf Fyn hos Fyns hf-kursus? Så skal du først matche en masse adgangskrav. Afslutter du folkeskolen til forår, skal lærerne beslutte, om du er klar til at tage en hf. Det kan være nødvendigt, at tage til optagelsesprøve, før du kan starte på at læse hf’en hos Fyns hf-kursus. Det skulle jeg faktisk ikke rigtigt så nederen, som det lyder.

Er du gået ud af 9. klasse for mere end end et år siden? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor de så ser på dine personlige og faglige kvalifikationer.