Horisont Rejser – jeg udvælger kulturrejser/rundrejser på næste ferie

Rundrejser [horisontrejser.dk] er utvivlsomt en indholdsrig ferietur i stedet for misse landets forskellighed. Jeg & manden rejser jævnligt på kulturrejser i Europæiske byer, NYC og Washington, mens jeg og ham ik’ har overvejet rundrejser. Men meget pragtfuldt har det været. Rundrejser med Horisont Rejser kræver selvfølgelig et par uger fra din ferie, men i stedet får du utallige store oplevelser retur. Jeg vil i fremtiden vælge kulturrejse eller finde tid til rundrejser hos fx Horisont Rejser frem for seks dages tur på det samme hotel.

Holder du af rundrejser som lige samtidig kan være kulturrejser der har gode begivenheder væk fra poolen? Hvis det er tilfældet så må du høre om rundrejser fra Horisont Rejser. Det er kun fem måneder siden at Mathe & rejseglade mig begyndte at overveje rundrejser eller kulturrejse, men nu her er vi netop returneret fra vores kulturrejse i Cambodia. Det har været helt fantastisk.

Går du efter rundrejser eller kulturrejser? Vi rejse ud med Horisont Rejser og dér får du lidt af det hele. Horisont Rejser frister eksempelvis med kulturrejser til Marokko, rundrejser i Asien og Argentina og kulturrejser til overaskende destinationer som Usbekistan og Iran. Hold da op nu mærker jeg trangen til at drøne af sted på kulturrejse/rundrejser snarest muligt.