Hvem har erfaringer med nymoderne kaffeautomater…

Hvis en fremmed spørger mig, hvad jeg lever af, svarer jeg: alt-mulig-mand. Det henfører til, at jeg udfylder flere funktioner, & jeg har af den årsag også adskillige forskellige opgave typer. Dét er perfekt for sådan en som mig. Det var naturligvis også derfor, at jeg bestemte mig for at reagere på stillingsopslaget dengang for 5 år siden, af den årsag, at jeg kan li, at min dag krydres med mange forskellige slags projekter. Men disse præsenterede fakta resulterer samtidig i, at jeg tit modtager nogle opgaver, som jeg absolut ik’ har erfaring med. Det er tilfældet lige nu, hvor jeg skal til at opstøve en splinterny kaffeautomat - http://frellsen.dk/kaffe/kaffeautomater/kaffeautomat – til firmaets køkken. Jeg ved absolut ingenting om kaffeautomater - http://frellsen.dk/kaffe/kaffeautomater – ! Dén kaffeautomat vi har nu er beklageligvis ikke længere funktionel. Dét danske firma, der har skabt dén kaffeautomat findes ikke længere, så derfor er det uheldigvis ik’ muligt bare at købe en ny kaffeautomat fra dem…

Jeg igennem længere tid overvejet at dele mine skrupforvirrede tanker med Jer vedrørende indkøb af kaffeautomat! Jeg beder til Gud om, at I ligger inde med gode råd til, hvilke kaffeautomater, der er de mest herlige. Jeg er klar over, at dén kaffeautomat, som nu er slået itu, var forholdsvis tung, og dét ønsker mine ledere ik’ igen. Ellers har jeg fået at vide, at der ik’ er særligt mange krav, som den næste kaffeautomat bare skal leve op til. Det stiller mig naturligvis i en ret så heldig position, hvor jeg næsten alene kan udpege lige præcis den kaffeautomat, som jeg ka’ li’. Men samtidig hermed, gør det ligeledes projektløsningen mere indviklet. Som allerede nævnt forstår jeg mig ej på kaffeautomater og efter, at jeg har undersøgt udbuddet af kaffeautomater, må jeg fortælle Jer, at jeg er nu ekstrem rundt på gulvet. Markedet for kaffeautomater er koloenormt, & jeg synes, at det er forholdsvist svært at skabe mig overblik. Så jeg håber ubegribeligt meget, at I har lysten til at hjælpe mig med at opspore den perfekte kaffeautomat til min arbejds plads. Det ville være ovenud lækkert, hvis I kunne hjælpe mig med at skabe et overblik over udbuddet af kaffeautomater…