Hverdag på en efterskole klassisk musik proppet med efterskole sang og efterskole klaver

Gavesyge mig er tyvstartet allerede og overvejer de kommende ønsker til julen selvom jeg givetvis er ude i god tid og påtænker upcoming juleønsker…

Et ubrugt fladjern {http://www.cleanskin.dk/collections/elektronik}/glattejern {http://www.cleanskin.dk/products/smart-elektrisk-harborste} ønsker jeg mig virkelig meget, for så har jeg mulighed for at tæmme de mange uterlige spiraler i håret. Jeg tænker desuden, at skal have sådan noget hudpleje [http://www.cleanskin.dk/collections/hudpleje]. Jeg bruger kun sådan nogle billige produkter til hudpleje for tiden, vil jeg derimod opstarte med at bruge nogle mere effektive produkter til hudpleje. Jeg overvejer hudpleje der indeholdet sådan noget A-retinol og om ikke så længe nærmer jeg mig en alder, hvor jeg må sørme undgå de første rynker. Det kan også være at jeg skal komme i gang med at anvende creme til øjnene inden for kort tid. Jeg vil helt sikkert gerne komme i gang med sådan noget effektivt hudpleje, der rent faktisk duer og holder, hvad de lover.

Det nedslidte fladjern/glattejern dutter virkelig dårligt. Det er hundrede år om få varmen, og så kommer der slet ikk’ rigtig varme på. Som følge af det skal et nyt glattejern/fladjern definitivt på årets ønskeseddel. Mon ikke jeg får det af min mor. Hun negler faktisk titganske ofte mit glattejern/fladjern så derfor forstår mor, at fladjernet virker virkelig dårligt. Så jeg går ud fra, min mutti giver mig eller os et splinternyt glattejern/fladjern, for hun opnår nemlig også selv gode ting af det.