I min nye butik vil jeg tjene dollars på at tilbyde fleshlight.

Sex sells! Det er et herligt mundheld, & det er ligeledes sandt i dag. Dét er i hvert fald min kraftigste overbevisning. & jeg har påtænkt at finde ud af, om dette ord sprog virkelig taler sandt. Jeg roder rundt med tanken om at starte min egen biks. Til at starte med har jeg tænkt mig at opstarte en butik online. Hvis det viser sig at udvikle sig rigtig godt, kunne jeg ovenud godt ha’ en lyst til at slå dørene op til en fysisk hovedgade-butik. Butikken skal tilbyde fleshlight, fifty shades bogen, samt et kondom til de, der har behov for et sådant. Fifty shades har i gennem lang tid været fantastisk moderne, og har fået foræret fantastisk meget spalteplads i diverse magasiner. Alle kvinder har hørt om fifty shades… Og jeg håber virkelig på, at det får den betydning, at jeg er i stand til at tiltrække mange personer, som er interesserede i fifty shades. For muligvis er de så optaget af andre ting også, som f.eks. fleshlight eller et nymoderne kondom! Eller dét er i hvert fald mit håb.

Jeg har i lang tid drømt om, at jeg engang ville starte min egen forretning! At det så lige skulle blive en gesjæft, som forhandler fleshlight, fifty shades eller et bestemt kondom, vil jeg uden tvivl beskrive som et udtryk for skæbnens uransagelige veje! Men ej desto mindre er det sådan mit liv er for øjeblikket. Jeg har ingen drømme om at tjene virkelig mange gysser på at være forhandler af fleshlight, fifty shades eller et kondom i ny og næ. Jeg er vidende om, at også denne afkrog af markedet er trangt op i en krog. Men det er overhovedet heller ikke det altafgørende at tjene kassen. På det personlige plan for mig, handler det om hverdagen som indehaver af en butik. Det mest spændende for mig ligger i at begynde noget fra bunden. Det er det, jeg er komplet optaget af nu, hvor jeg er så småt er ved at spekulere på, om gesjæftens generelle sortiment skal indeholde fleshlight, fifty shades, eller et kondom til den kvalitetsbevidste køber. Der er hjernedød mange afgørelser, der skal træffes. Men lykkeligvis har jeg allieret mig med utallige kompetente personer!