Idet du overvejer at afløse din clearomizer botten brännare, er vi i stand til at hjælpe dig

Jeg har benyttet elcigs i to år snart, og jeg kan ærlig talt berette, at jeg aldrig nogensinde har tænkt mig at skifte tilbage til normale smøger igen. Benyttende e-cigaretter opnår jeg alligevel oplevelsen af at ryge en smøg – & jeg kan endda gøre det indendøre på kontoret samt til fester, imens jeg undgår at være til gene for andre folk. At hørme af tobak hver dag, eller at betragte mine tænder blive mere samt mere misfarvede som tiden går, længes jeg uden tvivl ej efter. Pga. at evæske kan fås med forskellige koncentrationer af nikotin, kan jeg snidlt skære ned med tiden, dog jeg er endnu afhængig af nikotin.

En kvalitetsrig Kanger MODS - www.e-bloss.se/kanger/mods – , der intensiverer smagen af min evæske plus danner nøjagtig den kraft damp, jeg vil have, har jeg besluttet at bruge i min ecig. Jeg har også anskaffet mig en clearomizer botten brännare - www.e-bloss.se/clearomizere–atomizere/clearomizere–botten-brannare – , som sørger for, at her hele tiden er væske rundt om glødetråden: sådan slipper jeg for den dårlige, forbrændte aroma. Jeg fik omsider bestemt mig for at anvende Kanger MODS efter at have prøvet utallige varierende brands. Dette er selvfølgelig et spørgsmål om individuel holdning, men det bliver faktisk nøjagtig det, der gør e-cigaretter så specielle – du får chancen for at bygge din el-cig af flere unikke parter som eksempelvis clearomizer botten brännare såvel som Kanger MODS, indtil du har fået helt den oplevelse, som du foretrækker.