Imprægnering af fliser – Du kan tro at fliserne er nu blevet opfrisket hos de søde naboer her efter en omgang fliserensning og imprægnering af fliser som holder flisepest uden for havelågen

De søde bagboer har nu fået så nydelig en terrasse fri for flisepest - alge-stop.dk/nyheder/2013/12/bekaemp-flisepest – , efter at de har købt fliserensning - alge-stop.dk/rensning-af-fliser – og imprægnering af fliser - alge-stop.dk/rens-og-impraegnering-af-fliser – ved et dygtigt selskab, for ja, de havde fået diagnosticeret flisepest på deres terrasse. Ja ad, flisepest. Undertegnede havde ikke hørt om det forinden, men det er sandelig ikke ret lækkert.

Så er det rigtig godt, at mine naboer har bestilt kompetent assistance til fliserensning og imprægnering af fliser. Deres terrassefliser er ganske enkelt afvasket så så kommer den flisepest ikke tilbage igen de årtier.

Manden og jeg har selv et stk slidt træterrasse og har faktisk spekuleret på at få hjælp til at lægge 1 flot ny fliseterrasse.

Efter lidt snak med de søde naboer for et halvt år siden blev vi i tvivl, i det de to på det tidspunkt var virkelig triste over deres afskyeligeterrasse, der var plaget af flisepest og var blevet ret muggen på overfladen.

Else & Borris inviterede os i tirsdags på besøg og smage en overdådig gang steg og salat, og i den forbindelse så vi virkningen af fliserensning. Terrassen er jo bare vildt nyt at se på. Afvigelsen er helt vild. Fliseterrassen er som fabriksny. Og suppleret med imprægnering af fliser forbliver de smukke i en længere periode.