Jeg eftersøger billig udklædning og internetsøger derfor på ”udklædning voksne” + ”udklædning børn” til en kommende fastelavnskomsammen

Børnene og deres mor her har fået invitation til den årlige fastelavnskomsammen på vores vej. Det plejer at være ganske hyggeligt, og størstedelen gør ganske meget ud af deres kostumer. Det er fedt at lege med kreativiteten og finde billig udklædning, men yngstebarnets ønsker fordrer desuden lidt nye indkøb. Så i de her dage får jeg netsøgt med søgninger som ”udklædning voksne” plus ”udklædning børn (dramashop.dk/page/udklaedning-33)”, sådan at jeg kan finde et imponerende overblik over tilbuddene på billig udklædning. Der er klart nok et kæmpe mængde af udklædning børn, men jeg har også fundet diverse udbud når det kommer til udklædning voksne. En vigtig ting, for naboerne på villavejen går også op i mere eller mindre billig udklædning myntet på til dem selv – ikk kun billig udklædning købt til ungerne. Her på vejen er vi meget enige omkring at være pjattede med fastelavn og kostumer. Børn plus voksne giver den gas hvorefter de tropper op i diverse kostumer som figurerne fra Frozen til til japansk manga & eventyrlige væsner. Virkelig cool.

I årene før jeg og manden flyttede hertil erhvervede mor her kun noget billig udklædning til vores småfolk og så var der ellers ikke mer’ udklædning. Folk som jeg ellers fester med gider ikke kostumeparties, men denne hang kan undertegnede i dag dyrke sammen med folkene på villavejen. Mig og mine naboer søger for fulde hammer efter ”udklædning børn” og ”udklædning voksne” på Google, plus i kostumeforretninger og ved genbrug. Og vi har endvidere kåring ved konstruktiv, billig udklædning. Derfor er vores søgen igen lige for tiden efter ”udklædning børn” + ”udklædning voksne”, hvorefter vi alle vil springe i noget billig udklædning til nabofesten. Jeg tror jeg ska’ være udklædt som noget fra et eventyr, og derfra må vores kiddos vælge i mellem mulighederne for diverse billig udklædning og personligt være fantasifulde og med til at selv at danne deres eget kostume, hvor de bliver involveret + er stolte af at vise frem.