Jeg glæder mig til at undgå en hel del hjernedødt arbejde fremover brugende min hurtige frankeringsmaskine

For akkurat 11 måneder siden etablerede jeg min virksomhed, og virksomheden har så småt fået etableret sig. At gesjæften i dag udsender virkelig meget mere post end gesjæften gjorde i de første spæde timer, har hvilket bevirket. Og så virker det jo dumt at spendere dyrebar tid på at frankere breve!

Vi har i sinde at advare jer før I læser videre! Kollegaerne & jeg har erkendt, at man med hjælp fra en frankeringsmaskine har chancen for at spare rigtig mange timer. Og vi har just nu taget den beslutning, at jeg skal anskaffe mig en frankeringsmaskine til virksomhedens kontor.

Jeg har forsøgt at skabe mig en klarhed over udbuddet, men jeg har endnu ikke truffet en bestemmelse. Vi kan bestemt ikke vurdere, hvilken frankeringsmaskine, som ville være den nemmeste vej at gå. Helt instinktivt ville jeg besøge en dansk forhandler, af den grund, at det i så fald vil være lettere at forklare sagens omstændigheder, såfremt jeg konfronteres med repareringer. Der findes både danske & franske forhandlere af frankeringsmaskiner, & jeg kan vurdere, hvor det vil være mest fantastisk at gøre sin forretning. Men på den anden side har jeg erfaret, at de udenlandske sælgere af frankeringsmaskiner koster virkelig meget mindre end de danske. & som just forklaret, er jeg selvstændig med en nyligt åbnet forretning, der kun lige genererer et bitte overskud.

Men ej desto mindre er sagen den, at vi i firmaet har forstået, hvor moderne en såkaldt frankeringsmaskine er! Især i mit lille bitte firma, hvor vi stadig kun er få medarbejdere, vil det være fantastisk med en frankeringsmaskine, af den grund, at vi allerede har travlt. Vi vil meget hellere bruge tiden på vigtigere projekter, & til dét formål, køber firmaet en frankeringsmaskine… At jeg opsporer en frankeringsmaskine til en fortrinlig pris, er af den grund vigtigt. Men bestemt spiller maskinens kvalitet oveni ind på min beslutning af frankeringsmaskine. Så jeg beder til, med Jeres kyndige vejledning, at formå at kunne finde en frankeringsmaskine, som udfylder begge mine krav. Jeg ber til Gud omkring, at I er i stand til at hjælpe mig med at beslutte, hvilken frankeringsmaskine, der til punkt og prikke indfrier virksomhedens krav. Hvad nogle evt. vil karakterisere som et meget tørt indlæg vedr. frankeringsmaskiner, var det altså!