Jeg har brugt Clinique mascara i årevis og pynter mig desuden med neglelak samt min øjenbrynsblyant

Undertegnedes toilettaske virker meget bekersket, såfremt jeg sammenligner med mine veninder. Hvor de bruger foundation, hårstylingprodukter, læbestift og pudder, ja så kan jeg bedre lide bare at bruge øjenbrynsblyant, neglelak og min elskede Clinique mascara.

Det er sååå perfekti hvordan jeg fandt min yndlings Clinique mascara, i det den er en af de eneste som jeg kan bruge uden at få allergi. Min daglige kosmetik-rutine nok nok til at indeholde min Clinique mascara i mange år fremover.

Neglelak kan jeg let bruge uden at mærke noget til min allergi. Det sætter jeg pris på. Neglelak er min favorit ligesom at vælge farver så det passer til mit tøj. F.eks. går jeg efter en neglelak i en frisk farve, såfremt jeg kun bærer tøj i monocromt. Eller en neglelak i pasteller, på tidspunkter hvor jeg er iklædt grafiske kjoler. Der giver neglelak et hurtigt kulørpust.

Jeg tænker at min øjenbrynsblyant er super god til mig med mit lyse hår. Jeg har bryn, som fra naturens side er såå blonde og de forsvinder nærmest om sommeren. Jeg erhverver mig noget farve ved hjælp af et styks flot øjenbrynsblyant og min Clinique mascara. Lunet med mere mærke øjenbryn kan jeg rigtig godt lide. Det det giver virkelig karakter og farve fra at jeg begyndte at benytte øjenbrynsblyant. Min øjenbrynsblyant er til de interesserede af mærket Annemarie Börlind. Alle pengene værd.