Jeg har forstået meget om hulmursisolering, overstrygning og understrygning

Før min mand og jeg flyttede i parcelhus kendte jeg ik’ til om understrygning (tagxperten.dk/over-understrygning/koebenhavn-sjaelland), hulmursisolering (tagxperten.dk/isolering/hulmursisolering-koebenhavn) og overstrygning (tagxperten.dk/over-understrygning/overstrygning-koebenhavn). Husombygningen har fulgt til flere kompetencer. Understrygning på tegltaget kan falde ned og derefter bliver der utætheder i taget. Det samme problem findes med overstrygning, for jeg har fået forklaret at overstrygning og understrygning er allmost same same. BÅde understrygning og overstrygning er godt for at misse utætheder.

Hulmursisolering var enklere end vi regnede med. Mig + min mand startede med at træffe valg mellem hulmursisolering med rockwool og hulmursisolering med papiruld. Efter den beslutning var det faktisk temmelig nemt og ukompliceret. For hulmursisolering kan gennemføres gennem mindre perforeringer, hvor de indfører isoleringen. Jeg forventede i første omgang, at hulmursisolering ved lig med at vi først skulle få have væggene revet ned. Spild af bekymring.

Adspørg undertegnede, i det tilfælde at der er lidt af hvert I skal høre om overstrygning, hulmursisolering og understrygning. Jeg har forstået en hel del i tiden med renoveringen. Så spørg endelig til hulmursisolering, overstrygning og understrygning?