Jeg har spenderet penge på nyt lingeri

Jeg skulle erhverve kondomer [www.amoro.dk/shop/kondomer-947c1.html], nyt lingeri [www.amoro.dk/shop/lingeri-sexet-og-1086c1.html] såvel som noget sexlegetøj til mig og min fyr, og af den grund var jeg inde i en sexshop [www.amoro.dk/shop/frontpage.html] i tirsdags. Jeg kunne godt tænke mig at give min kæreste en overraskelse med frækt lingeri såvel som sexlegetøj, på grund af at vi har været sammen i fem år. Jeg anskaffede desuden kondomer, men det var for min egen skyld. Den sexshop, som jeg var inde i, var i besiddelse af et bredt udvalg inden for sexlegetøj foruden meget andet. De var indehavere af meget forskelligt lingeri, så det var svært at beslutte mig, især grundet at jeg skulle købe noget, som min kæreste ville synes godt om, men også mig selv. Sexshoppen indehavede tillige utallige divergerende kondomer, for eksempel kondomer, som havde smag. Efter min mening var det en glimrende sexshop, grundet at de havde så kæmpe et udvalg, og fordi sexshoppen var en shop med ordentlige forhold.

Jeg ser virkelig meget frem til at overraske min kæreste senere ved brug af mit spritnye, sexede lingeri & det sexlegetøj, som jeg erhvervede. Jeg glæder mig samtidig til at benytte de nye kondomer, af den årsag at jeg spenderede penge på nogle, der havde riller, og jeg håber, at det føles dejligt.

Kunne du også godt tænke dig at overraske din fyr? Så vil jeg helt bestemt rekommandere den sexshop, som jeg købte sexlegetøj m.m. fra. Faktisk kunne jeg sagtens finde på at bruge penge på et kostume derinde en eller anden dag.