Jeg højner terrassen: hyndeboks, rar dækstol, hynder til havestole – og så nogle havestole til hynderne

Vores havestole er ved nærmere eftertanke slidte og brugte og jeg synes, at vi samtidig skal opstøves nye hynder til havestole [http://www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=11]. Det førstkommende opkøb vil være diverse ting til haven i form af hynder til havestole, dækstol [http://www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=22], en hyndeboks [http://www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=27] og et par havestole.

Nogle lækre havestole kunne vi godt bruge, så kæresten, vores venner og jeg bestemt kan spise lækre aftensmåltider udendøre. De få havestole vi har er blot de lidt splidte i plast, men i dag har vi overskud finansielt til at få os nogle lækrere og mere holdbare havestole. Endvidere lyder det fedt med en komfortabel dækstol i teaktræ, hvor jeg kan sole mig og læse boligbladene. Et eksempel på hverdagsluksus.

Sandsynligvis er en fancy hyndeboks ikk noget vi godt kan undvære. Det synes kæresten personligt ikke. Grin. Men vurderer I ikk’ han nok skal få glæde af en rummelig hyndeboks til de lækre hynder til havestole, hvor han undgår gå med hynder til havestole mellem terrassen og bryggerset. Når vi er færdige, så er en hyndeboks en god og brugbar løsning.

Går I læsere også med købeplaner om en hyndeboks, hynder til havestole eller en dækstol? Det bliver herligt at få investeret i terrassen og nyde at sidde godt i lækre, smukke havestole end når vi sammenligner med de gamle stole, som fulgte med huset.