Jeg kan bruge mere tid til idræt via efterskole håndbold

I september rykkede lille mig på en håndbold efterskole. Og skolen er bedre end hver eneste af mine forventninger. Forinden var jeg temmelig forvirret når jeg tænkte på, hvordan det måtte blive at være på håndboldefterskole. Jeg tog af sted og befandt mig lidt ubeslutsom. Men vi alle havde det jo nøjagtigt på samme måde. Min værelsesmakker Asta øver ligesom mig efterskole håndbold, så hende og jeg kan tage af sted sammen. Dette var fedt i starten da jeg ikke kendte nogen. Her for tiden har jeg specielt lært dem at kende, som også træner på håndboldefterskole linien. På efterskolen går der over 83 efterskoleelever , ja forvent ikke at man problemfrit kan holde styr på ansigter på de folk, du ikke har undervisning eller træner med.

Hverdagen på håndboldefterskolen

På håndbold efterskole må alle op før 07 .. fordi vi skal ud at jogge Uf! Jeg er vant til at få havrefras imens jeg hygger med min dundyne i snegletempo. Bagefter serveres der dejlig morgenmåltid. Efter det har vi normal matematik og dansk-undervisning. En del af eftermiddagen udøver jeg efterskole håndbold. Alle unge fra håndbold efterskole og de andre sports vinkler indtager kold mad omkring klokken 6. Efter det skal vi sidde på vores værelse i 1 time. Stilletimen er faktisk virkelig hyggeligt at være tvunget til en stilletime, hvor samtlige elever slapper af og laver lektier. Tina ijeg aner ikke, hvornår de lektier ellers skulle blive fixet. Resten af hverdagen er vi til fag eller træner efterskole håndbold – og derudover er der altid underholdning. Vi viser deres fotos, vi fejrer som vi bor på gang med, vi tæver hinanden i Bezzerwizzer, holder komedier, øver lancier – og så har en eller anden lige lavet en ordleg. Stilletiden er omkring det eneste tidspunkt, hvor jeg bare slapper af og laver lektier og er mig selv.