Jeg skal muligvis have et høreapparat!!

På min blog i dag vil jeg forklare om den lidelse, som jeg har kæmpet imod i nogle år!! Jeg har sygehusets bevingede ord på, at jeg har udviklet en kæmpestor grad af tinnitus. Jeg har i længere tid måtte trækkes med en underlig ”øre-susen”. Over en weekend forandrede denne susen sig til at være en en kronisk hyletone i stedet for!! Og så blev jeg egentlig virkelig skræmt!! Fordi jeg havde fået forklaret nogle fantastisk skrækkelige historier om, hvor fantastisk meget patienter m. tinnitus må lide dagligt…! Jeg havde læst, at patienter med tinnitus i begyndelsen nærmest bliver skøre… & jeg ka’ kun sætte mig ind i den oplevelse!! Til at begynde med var jeg ligeledes virkelig tæt på at blive syg i hovedet… Men jeg må alligevel pointere, at mit hoved stille og roligt blev bedre. Nu kan jeg have et helt alm. liv til trods for jeg har min afskyelige tinnitus…! Jeg forestiller mig, at det i grunden er fordi, man tilvænner sig sin tinnitus. Det betyder jo ikke, at jeg ik tænker på min tinnitus, men det betyder derimod, at jeg nogle få gange formår at glemme min tinnitus.

Min kollega har givet mig det tip, at talrige personer m. tinnitus er blevet glade for et høreapparat… Det blev naturligvis pointeret, at det overhovedet ikke er alle mennesker der lider af tinnitus, der får glæde af et høreapparat. Men i rigtig mange tilfælde kan et bestemt høreapparat forbedrer de ubehageligheder, som tinnitus forårsager. Jeg har derfor tænkt mig at afprøve et af de her høreapparater på min egen krop! Jeg har af den grund taget kontakt til et medicinalfirma, som er eksperter i høreapparater, udviklet til patienter med tinnitus. Jeg er helt vildt spændt på at afprøve, om et høreapparat virkelig ka gøre mine gener tålelige!! Jeg har for nogle år siden været i behandling hos behandlere udenfor sundhedssystemet for at få vished om, om de var i stand til at hjælpe mig, men uheldigvis uden særlig store forbedringer… Så jeg krydser fingre for, at et høreapparat ka’ forbedre min situation… For hvor ville det dog være eventyrligt, hvis noget så simpelt som høreapparater ville kunne forbedre mit liv.