Jeg vil uden tøven støtte praktiske e-sigarett batterier – de gør din dampning helt fantastisk

Jeg blev rent ud sagt mega lykkelig over, at jeg startede med at bruge dem, for jeg har faktisk benyttet el-cigs i et stykke tid nu. Begyndelsesvis røg jeg super meget: altid mere end 1 pakke eller to hver dag, og hvis jeg manglede min hyppige cigaret, følte jeg mig både aggressiv plus nervøs. Jeg kunne også sagtens se, at mine tænder blev gule & klamme, samt min partner fortalte mig ofte, at jeg hørmede af ryger. At vælge el-cigs besluttede jeg mig derfor for, og jeg vil blot sige, at det viste sig at være en fantastisk beslutning.

Et par andre e-sigarett batterier - www.e-trekk.no/e-sigarett-batterier – , med hvilke man faktisk kan bestemme spændingen, valgte jeg at prøve efter få måneder brugende et starterkit. Batterierne viste sig at være et hit: jeg kan nu sætte styrken fuldstændig, som jeg vil have det, og opnå præcis den aroma & styrke fra min el-cig, som jeg vil have. Min yndlings e-væske må være mynte: den resulterer både i lækker lugt fra munden & en friskhed, som resulterer i, at jeg ikke længere virker uren, såfremt jeg damper. Variabel Volt batterier - www.e-trekk.no/e-sigarett-batterier/variabel-volt-batterier–vv-vw – virker en del mere robuste i forhold til normale e-sigarett batterier, plus Variabel Volt batterier føles oveni sikrere. Det er kort sagt en fantastisk beslutning, på trods af, at batterier til mods - www.e-trekk.no/e-sigarett-batterier/batterier-til-mods – ganske rigtigt tilmed bliver dyrere på grund af dette. Til alle samt enhver, som ønsker en fantastisk damp-følelse og en utrolig aroma, foreslår jeg disse batterier til mods!