Kender I en webpage eller butik at købe en mannequin eller gine?

Endelig er moi i gang med at grave skabertrangen og kreativiteten frem igen til at opstarte med at sy efter en pause. Min bedsteveninde Tanja render & fortæller om en flot kjole til den kommende 30 års fødelsdag, og kreative mig mangler undværer personligt at finde lyserøde capribukser, som ikk bliver stramme om taljen. Derfor ankommer et ønske om at sy og få et stk anvendelig gine på ny. I sid tid jeg overtog mit lille værelse så afholdte jeg mig fra at medbringe min mannequin med. Så nu har jeg ingen mannequindukker, der sikrer mit design sidder pænt.

Kreative jeg fik før kreeret en mængde bukser uden benyttelse af gine/mannequindukker, og såfremt der gøres brug af et styk mannequin er det altså meget enklere at måle og rette og komme frem til et pænt resultat. Derfor leder jeg for tiden efter gine/mannequindukker. Jeg foretrækker et stk fabriksny og fin mannewuin/gine – alternativtellers en genbrugsgine. Idag har undertegnede sandelig opsnuset et stk webpage med ordentlige satser på giner og mannequindukker.Hjemmesiden forhandler en meget flot gine, som undertegnede har overvejet.

Jeg skal bruge at have en gine ved hånde. Undertegnede brugte min tidlige gine/mannequin til at rumme gardarobens pæneste kjoler eller alt mit beklædningsdele, som jeg der ofte taget det samme på manglede at tage på ind imellem. Desuden virker mannequindukker jo bare som de er oprindeligt smukke i lejligheden . Derfor jeg ærgrer mig over, at lidt for spontane jeg ikk fik min gamle og brugte gine med . Anyways, den dumme beslutning er ik en ting, jeg gider benytte kræfter på. Undertegnede erstatter den inden for få dage med et styk fabriksny gine/mannequin hvorefter jeg så komme i gang med projekterne.