Køb af panzerglass iphone 5, panserglas iphone 6 plus og panserglas iphone 4 s på Strøget eller på webshop

Tre af mine hjerteveninder har for nogle dage siden købt panserglas iphone 4 s & panserglas iphone 6 plus » http://pavoscreen.dk/iphone-6-plus, til telefonerne. Panzerglass iphone 5 » http://pavoscreen.dk/panserglas/panserglas-til-iphone-5s,, panserglas iphone 6 plus og panserglas iphone 4 s fungerer som sådan en slags sikrende film, fronten ikke bli’r beskadiget, såfremt en af de andre eller mig selv mister smartphonen ude til party eller på stengulvet. Skide praktisk. Så derfor skal jeg da lige som vennerne erhverve mig panzerglass iphone 5, som passer til min mobil.

Frøkenerne købte deres panserglas iphone 6 plus og panserglas iphone 4 s inde i et sted, imens de gik rundt i strøggaden. Jeg havde egentligt tænkt mig at rejse med de andre, men fik dagen før muligheden for en eftermiddagsvagt. Jeg researchede her og der, og sørme har jeg opstøvet panzerglass iphone 5 billigere i en webshop, når man sammenligner med hvad mine piger gav for deres panserglas iphone 6 plus & panserglas iphone 4 s. Helt fint med mig.

Så kan vi blot pjanke rundt og bruge telefonerne mens pigerne er i byen og render og er plimmelim og klumrede, because hele holdet erhvervede os panzerglass iphone 5, panserglas iphone 6 plus + panserglas iphone 4 s. Jeg har fra tid til anden prøvet at vøre aldeles agtpågivende ift min iphone, da jeg har sørme ikke finanser så jeg kunne finde penge til bafriksnyt glas, ligesom Helle skulle igennem efter vores indflytningsfest i i december.