Køb den mest almindelige ce4 clearomizer til din e-cig

Da her eksisterer temmelig meget at beslutte sig for, kan det føles besværligt at erfare, hvilket udstyr du skal vælge, når du præcis er startet med at dampe. I tillæg til at du har chancen for at købe utallige brands af ecigaretter & flere hundrede smage til din e-juice – der findes oveni mange batterier, clearomizere & atomizere! Det er den, som laver eljuicen om til damp, idet du damper på din elcigaret: clearomizere karakteriseres som værende et mundstykke samt en atomizer samlet. Blandt de mest brugte må være en ce4 plus en ce5 clearomizer - www.e-bloss.se/clearomizere–atomizere/clearomizere-ce4-ce5-type, , men der fremstilles en del varierende clearomizere.

En ce4 clearomizer - www.e-trekk.no/clearomizere–atomizere/clearomizere-ce4-ce5-type, vil være en perfekt clearomizer til dig, som stadig betragtes som ny damper. Det, som du vil finde i en startpakke, bliver en ce4 clearomizer af den årsag for det meste også. En ce4 clearomizer er i stand til at holde 1,6mL ejuice, så den virker ej særlig stor. ce4 clearomizeren holder 1 til to uger ved gennemsnitligt slid, så din ce4 clearomizer skal egentlig udskiftes temmelig tit. Til forskel fra en ce5 clearomizer, har man ej mulighed for at udskifte brænderen i en ce4 clearomizer, så man er pga. dette nødt til at benytte en ny, dersom den slides op. Her kan man simpelt ændre brænderen efter én-2 ugers forbrug, samt en ce5 clearomizer kan få plads til 2mL e-juice. Da brænderen er monteret i bunden plus pga. dette hele tiden er i kontakt med e-juice, giver en ce5 clearomizer hyppigt en klarere smag end en ce4 clearomizer.

Det forekommer sig faktisk lidt dyrere med en ce5 clearomizer, så såfremt du lige er begyndt med e-cigaretter, kan du med gevinst købe en ce4 clearomizer, til den dag du er klar til en større forpligtelse.