Lidt vedrørende indkig i vores baghave, udsigt og vedligeholdelsesfrit hegn

Nu hvor jeg og min kæreste er blevet dugfriske herrer i egen villa vil vi altså til at beslutte os for ting som komposit hegn og lignende vedligeholdelsesfri hegn. Vores have går lige hen til en offentlig sti og vores have er begrænset beskyttet med nogle bambus. Vores udsyn er udsøgt, men uden et vedligeholdelsesfrit hegn kan folk kigge lige i haven. Og der går manden & mig efter at have nogle områder af vores have, hvor jeg og ham kan tulle rundt i crocs og nattøj.

Jeg er påbegyndt at søge på komposit hegn og vedligeholdelsesfri hegn her efter at kæresten og jeg er rykket til Hedensted. Helge og jeg er ik’ kommet frem til, om vi vil have et komposit hegn, men vi vil bestemt foretrække et vedligeholdelsesfrit hegn, som vi skal have sat op. På det punkt er jeg og min kæreste samstemmige.

Farbror Flemming har komposit hegn i haven, og det er han særdeles fornøjet over. Jeg mener at det kan købes i forskellige størrelser og i lyse & mørke farver. Han bestilte et sort vedligeholdelsesfri hegn, i mens min kæreste og jeg nok kommer til at vælge et lyst eller hvidt komposit hegn. Vi foretrækker begge 2 noget landligt og lyst.