Lillemanden er glad for at gore brug af sin boardmaker med det medhørende 2000-2012 Addendum Bundle kombineret med Dynamic Speaking Pro

Sønnike høster markant forfinet livskvalitet hereafter han har erhvervet os boardmaker samt medhørende Dynamic Speaking Pro og 2000-2012 Addendum Bundle. Min knægt får det enormt knudret, når der opstår reform i hans orden, eller i de tilfælde at han bliver forvirret over, det han skal de kommende timer, dage og uger. Vha hans boardmaker og 2000-2012 Addendum Bundle kan jeg og min mand heldigvis simpelt klarlægge for drengen, hvad der skal ske. Med vores søns boardmaker er der potentiale for at forære ham et styk god månedskalender, mens vores 2000-2012 Addendum Bundle har mange symboler, som drengen fint tolker. Drengens 2000-2012 Addendum Bundle dur bl.a. praktisk ved behov for planlægning, kognitiv støtte, overblik og struktur for vores knægt.

Kæresten og jeg får tillige meget glæde af Dynamic Speaking Pro- et ret effektivt til at hjælpe vores knægts taleudvikling. Christoffer er en smule forsinket i sin udvikling, men gennem Dynamic Speaking Pro føler vi os ret ved godt mod ved tanken om at skulle lade han være inkluderet, når den store dreng kommer i katrinebjerg skole til sommer. nu anvender sønnike Dynamic Speaking Pro når han er i børnehave, plus imens Tom og han arbejder her hos os. Det er ret givtigt.

Til næste år når han begynder i skolen går vi ud fra, at vores knægt naturligvis vil få sit boardmaker kombineret med 2000-2012 Addendum Bundle og Dynamic Speaking Pro med sig i klassen. Familien luftede det for inspektøren på skolen, & underviserne har allerede arbejdet med de to programmer. Deres viden er ganske befordrende for vores knægts udviklingsmuligheder og evne for at trives og forstå, de ting som skal foregå på sådan en dag i skolen med flere afbrydelser eller ændringer. Når man er et udsat barn er Dynamic Speaking Pro, 2000-2012 Addendum Bundle og boardmaker.