Mange leder efter en helt igennem god efterskole 8 klasse.

Beklageligvis har vores mellemste søn ik’ brudt sig om sin skoleklasse. Der har altid været en forfærdelig social kultur. Og uheldigvis oplevet mobning… Det har virkelig været det værste… Jeg har været opslugt af tårer, og det har han uden tvivl ligeledes været… Vi har i dag FINALLY erkendt en løsning på problemstillingen. Vi har bestemt, at han skal på efterskole i 8 klasse , http://www.kongenshusefterskole.dk/2-nyheder/nyheder/226-8-klasse-pa-kongenshus-efterskole.html, …! Det er om mindre end et år, så han ska ikke være stærk i særlig lang tid endnu. Vi er alle ovenud oppe og ringe over vores gode idé… Egentlig var det ham selv, der fandt frem til efterskole 8. klasse! Og os som forældre var begejstrede for forslaget, dengang han indviede os i det, for snart ni måneder siden. Jeg har udelukkende hørt fortrinlige ting om at blive optaget på efterskole i 8 klasse, så jeg er ik’ spor nervøs. Der er ingen tvivl om, at det bliver positivt for ham at komme på ny skole.

Den kæmpestore bekymring, jeg lægger inde med lige for tiden er, at det er ret så svært at udpege den bedste efterskole! Der er et hav af efterskoler, & jeg har prøvet at danne mig et overblik, men jeg synes, at det er hårdt! Så jeg beder til, at I vil hjælpe mig med at opspore en formidabel efterskole 8. klasse! Jeg har læst mig til, at det i hvert fald ikke er alle typer skoler, som er i stand til at tilbyde undervisning til 8. Klasse, så husk på, at det altså skal være en efterskole 8 klasse… Ellers beder vi til at kunne opspore en efterskole 8. klasse, der tilbyder svømmeundervisning! Det elsker han rigtig meget, & dét har hjulpet ham kodylt meget, når han har været ulykkelig. Så det ville være fortrinligt, såfremt vi kunne finde frem til en efterskole 8 klasse, der kan bistå ham med at udvikle sit talent!