Mangler du et arbejde? Vær vikar København

Fra mit gode arbejde, hvor jeg havde været i adskillige årtier & følte mig godt tilpas, var jeg uheldigt nok afskediget få årtier tilbage. De blev nødt til at fyre utallige folk, da det uheldigvis ikke gik så strålende med firmaet, & jeg var en af de uheldige. Uden diskussion var jeg temmlig deprimeret, dog jeg tænkte, at det måske var en mulighed for at undersøge nogle af mine andre evner. Jeg begyndte med at søge en ny stilling, så hurtigt som muligt, men det viste sig jo at være en del vanskeligere, i forhold til det jeg forventede.

Jeg fik kun afslag, plus det blev for det første fantastisk svært at opsøge passende positioner. Til sidst valgte jeg at tage kontakt til vikarservice, på grund af at jeg havde fået meddelt, at det forbliver en udmærket metode til at komme ind i jobmarkedet igen. Jeg skulle udsættes for temmelig mange prøver såvel som møder, således at vikarservice fik chancen for at generere min fil og søge efter de helt rigtige stillinger. Jeg blev egentlig snildt ansat i en virksomhed, som ledte efter en vikar København, & det var meningen, at jeg skulle være der som vikar Sjælland i ni måneder. Brugende vikarservice vil man jo desværre ej blive fastansat, men det virker med sikkerhed federe at blive vikar Sjælland sammenlignet med at blive arbejdsløs. Heldigvis var virksomheden så glade for mig som værende vikar København, at de valgte at ansætte mig fast bagefter de syv uger.