Markant fornøjelse over hatte til udklædning, udklædningstøj og anden udklædning

Ligesom hendes mor er lillepigen begejstret for hatte til udklædning [http://dramashop.dk/page/udklaedning-33/] [http://dramashop.dk/kostume/category/hatte-til-udklaedning-19/], leg med udklædning og udklædningstøj [http://dramashop.dk/drama/udklaedningstoej.htm]. Så jeg kommer til at prioritere om stedet har udklædningstøj og hatte til udklædning og om stedet lægger vægt på udklædning og leg, når jeg snart ska’ bestemme, hvilken ny institution tøsen skal flytte over i.

Hvis valget lå hos Lea, så var tøsen klædt som dyr, i Frost udklædning eller lignende udklædningstøj dagen lang. Her for tiden er det udelukkende udklædning hun vil have på. Ja tøsen er ik røget særligt langt fra træstammen, for jeg elsker også udklædningstøj og især hatte til udklædning. Glædeligt nok bli’r der ikke studset over, at jeg iklæder mig dele fra udklædningstøj eller hatte til udklædning, når jeg møder på det kongelige. Det sker ind imellem.

Der har lige været udsalg og på grund af de billige priser har jeg givet datteren nyt udklædningstøj der er til at vokse i. Min unge er mere glad for udklædningstøj og hatte til udklædning, mens andres poder plager om en søndag i Tivoli eller Barbie og Lego.