Mens her er hedt og solstråler i haven er markise montering og mørklægning den bedste løsning

En masse stunder med solstråler og temperaturer over 20 grader, er det ulykkeligvis ikke så normalt, at den skandinaviske sommertid byder på. Almindeligvis udsættes vi for regn & fin grå himmel, samtidig med at varmen ej bliver mere end de tyve grader. Når man har en stor have, som man aldrig gives chancen for at anvende, føles det selvfølgelig ærgeligt. At du så bliver helt klar til stunderne, hvor solen alligevel dukker frem fra en blå himmelvælving, er af den grund særlig væsentligt. At din veranda bliver til en ovn og at der indenfor føles som en sauna, nytter faktisk ej noget her. Mørklægning kan ordne alle disse vanskeligheder, til alt held.

Vha. markiser med motor (kvalitetsmarkiser.dk/raad-og-vejledning) får du udvendig solafskærmning, så du får mulighed for at holde verandaen fri for direkte solskin. Markiser med motor forekommer enkle at trække ud, lige når du får anvendelse for solafskærmning, og de resterende dage er de ordentligt gemt væk i en holder, så de næsten ikke er nødt til at vedligeholdes. Sammenlignet med en parasol holder en markise til kraftigt blæsevejr, markiser bliver enkle at håndtere samt en markise montering (kvalitetsmarkiser.dk/tekniske-data/montageteknik) optager ikke en masse plads på terrassen.

Dersom du er udsat for problemer ved at sollyset stråler direkte ind dit kontor hele sommeren, så varmen indenfor stiger til umenneskelige varmegrader, kan parasoller (kvalitetsmarkiser.dk/produkter/parasoller) blive den fuldstændig optimale løsningsmulighed. Oven i at dyrebart lys har mulighed for at slippe igennem uden problemer, virker lamelgardiner praktiske at have med at gøre plus resulterer i en god solafskærmning. Når dine gardiner bliver så uigennemsigtige, at man enten ender med en oplyst stue hvor der er varmere end en ovn eller en dejlig kølig stue, hvor der er så mørkt, at du skal have lamperne tændt, er der dog ingen ting værre end. Et ultimativt valg bliver lamelgardiner i det tilfælde, og de virker både praktiske plus flotte. Anvendende en markise udenfor & plissegardiner i dagligstuen bør du være 100 pct. forberedt til at nyde sommeren.