Min bedre halvdel forstår overhovedet ikke sandblæsning – hjælp?

Ægtemanden & jeg har ikke nogen penge, men beklageligvis trænger vores KIA til mekanisk slibning. Når den slibning er udført skal dytten have ny maling. Og dér er vi sørme ej enige om valg af farve. Må det blive den klassiske sort eller sølv, eller vi kunne vælge en sporty rød eller orange. Den sag skal kæresten og jeg diskutere mens vi får pris på sandblæsning. Herefter kan vi se, hvem som overtager debatten.

Min kammerat Nils stillede spørgsmålet, om vi har overvejet den mulighed at ordne bilens slibning selv, af den grund, at det er småt med pengene. Kæresten og jeg søgte lidt for at få vejledning i forb. med at ordne sandblæsning og glasblæsning på egen hånd, meeen undertegnede har ik’ evnen eller modet til at kaste mig ud i dét arbejde. Undertegnede er bestemt ikke byens store hobby håndværker. Og på en af homepages med tips til at klare sandblæsning på egen hånd, læste jeg, at du ligefrem kan risikere at fræse familiedytten helt skævt, samtidig med at det sviner virkelig betydeligt. Og ja, jeg ville sagtens forestille mig, at det går galt, hvis jeg kaster mig ud i en hjemme glasblæsning. Så vil vi derimod hellere betale for et stk professionel slibning.

Min kæreste og jeg begriber slet ikke, hvad en slibning ka udrette af mirakler, og begriber heller ik, hvad som adskiller sandblæsning fra glasblæsning… Kæresten og jeg så på en webside, at glasblæsning er en type sandblæsning, men at glasblæsning er en slibning der bliver gennemført med brug af fine glasperler i . I modsætning til en sandblæsning virker glasblæsning vidst ikke særligt slibende men i stedet udglatte overfladen . Derfor bliver undertegnede i tvivl, om sådan et styk glasblæsning reelt er det kløgtigste!