Min broder har job med blæsemiddel, slyngrensning og glasblæsekabine

Min storebrors arbejdsplads knokler med glasblæsekabine - http://katalog.prebenz.dk/blasning–produkter-til-glasblasning, , forhandling af blæsemiddel - http://katalog.prebenz.dk/blasning, og slyngrensning - http://katalog.prebenz.dk/blasning–produkter-til-slyngrensning, . Er det arbejdsområde ligeledes nyt for jer som følger mig? Ja, undertegnede aner ikke meget om slyngrensning, glasblæsekabine og blæsemiddelSom følge af det har jeg foretaget lidt research, fordi jeg så kan tale med min bror og sætte mig ind i, hvordan han arbejde.

Med slyngrensning kan min bror eksempelvis at spule ret store ting med en bredde på maks 3 gange 3 meter. Et særligt anlæg udfører denne slyngrensning, hvor emnerne hænges op. Gennem slyngrensning bli’r fine metalkugler kastet imod et givne produkt, som efterfølgende bliver skurede og rensede. Hvilke ting man behandler med slyngrensning ved jeg ikke, så den del må jeg høre min bror om.

Blæsemiddel bruger storebror generelt til arbejde med div. overflader – fx med slyngrensning eller i en glasblæsekabine. Som blæsemiddel bruger min broder f.eks plastgranulat, stålshot, glasperler eller jerngrit. Jeg regner med at det er glasperler firmaet benytter til blæsemiddel i denne her glasblæsekabine.

Glasblædekabinen kan eksempelvis benyttes til at glasblæse topstykket og hvis du sandblæser genstanden opnår du et mindre glitrende udslag end hvis man benytter glasblæsekabine. Undertegnede aner ikke akurat, hvordan en glasblæsekabine fungerer, men maskinen kan sandsynligvis også anvendes til knivslibning.