Min butik skal være eneforhandler en herlig glidecreme, der er enormt kostelig!

Her kommer en spændende anekdote fra det levede liv! Jeg mener ikke selv, at mit blogindlæg centreres omkring pinlige emner, men minoriteten vil muligvis mene modsat. Landet lægger således, at jeg påtænker at opstarte en butik med diverse sexremedier. Min shop skal forhandle dildoer , http://www.amoro.dk/shop/dildoer-884c1.html, , glidecreme , http://www.amoro.dk/shop/glidecreme-943c1.html, og en bestemt type penisring , http://www.amoro.dk/shop/penisringe-872c1.html, . Jeg har på egen hånd blotlagt det marked jeg vil ind på, og det ligner overordentligt meget, at der er en lille åbning, som jeg kan udfylde. Der er ej tvivl om, at der eksisterer ovenud mange gesjæfter, som forhandler dildoer, glidecreme og en moderne type penisring. Men nu er det jo sådan, at langt størstedelen af disse forretninger ligger placeret i de store landsbyer. Bor man længere væk fra de større byer er der så alene dén mulighed tilbage at bruge penge hos en af de dyre net butikker, der er sælgere af sex-ting som eksempelvis dildoer & glidecreme. Uden for de rigtig store landsbyer er markedet for dildoer & glidecreme af den grund ik umuligt at træde ind på. Og det er den niche, jeg pønser på at udnytte. For det mener jeg ik andre mennesker har kunnet gøre!

Jeg er et hundrede procent sikker på, at ovenud mange mennesker fortrækker en ægte fysisk gesjæft… For der er selvfølgelig ytret rigtig meget om, at internet handlen boomer i vores samfund, samt at kurven udelukkende er opadgående. Men jeg er 100 procent sikker på, at hvis jeg formår at skabe nogle dejlige forretninger, hvor der er fantastisk at være, kan jeg tillokke samt fastholde mine kunder. Jeg tænker, at eks. kærestepar skal komme og besøge min shop, hvor de sammen kigger på dildoer og glidecreme. Deres besøg skal på den måde være en fælles kæresteoplevelse. En dejlig oplevelse man får together som par. Besøget skal på den måde være med til at spice samlivet op! & på den vis er min forhåbning, at jeg kan tyvstjæle de kunder, som ellers ville vælge shopping på internettet!