Min families kedelige opgave er desværre; rensning af terrasse – vi ser ej frem til det!

Jeg har googlet på rensning af fliser » alge-stop.dk/rensning-af-fliser, og rensning af terrasse » alge-stop.dk/behandling-og-rensning-af-terrasser, og får en masse virksomheder. Men hvilket skal man lige vælge ud? Stefan indstiller til, at vi sagtens selv kan klare rensning af tag » alge-stop.dk/rensning-af-tag, og rensning af terrasse, men undertegnede magter det næsten ikke. Det ville være fint, såfremt han så gjorde tjansen selv, men ak han er en smule milimeterdemokratisk og synes ikke, at jeg kan smide jeg-er-kvinde-og-skal-ikke-kortet og få manden til at fikse det hårde arbejde. Min mand er ikke en mand, der lapper min jernhest for mig. Nææh nej, det skal undertegnede selv ligge og rode med. Til gengæld forventer han så ikke at jeg stryger eller vasker hans tøj, så måske er det ærligt nok. Men desto mindre får han mig altså ikke til at starte på rensning af tag eller rensning af terrasse. Projekt rensning af terrasse og rensning af fliser holder jeg fast ved, at min mand og jeg må betale os fra.

Det er overhovedet ikke en overdrivelse, at mig og manden har ofret, hvad jeg oplever som en uendelighed på at få lagt en ny terrasse og bygge en carport. Men lige så snart som undertegnede glædede mig til, at nyde godt af et færdigt hus, indvendte husbonden, at han synes, at vores hybel skal have en rensning af terrasse og rensning af fliser rundt om køkkenhaven. Æv. Jeg orker jo ikke gå og rense fliser eller at arbejde med rensning af tag eller rensning af terrasse. I min optik har jeg puklet nok med at anlægge terrassen.

Så … kan nogle anbefale en virksomhed som kan klare vores rensning af tag og rensning af fliser til et godt introduktionstilbud? Ligesom mange andre vægter jeg den personlige rekommendation frem for at søge uden kendskab til firmaerne på nettet.