Min periode hvor jeg var græsenke er slut – husbondens ac kurs er færdig

Min husbond manglede en ac certifiering når han har professionelt arbejde omhandlende køleteknik og aircondition og den slags. Jeg rystede jeg lidt i bukserne for ideen om at skulle være absolut alene i først fire nætter og derefter 5 nætter med Nina , som på lørdag fylder ti uger. Det har føltes trættende, men til min redning har sviger mor Bitten været sød til at komme her fordi med middagsmad og desuden aflastet den nybagte mor en smule, I de tilfælde hvor jeg har kunnet bruge at slappe af og komme til tandlægen. Jeg kan ganske enkelt glæde mig over et så fantastisk venskab med din mands mor, mens ens mand er af sted til ac certifiering.

Her De sidste par dage har det virkelig været nogle drøje dage. Min husbond har til at starte med rejst med gutterne på forlænget weekend, og derefter var han blot herhjemme en enkelt overnatning inden han tog af sted til kylteknisk utbildning/ac kurs – et styks svensk efteruddannelse der pådrager ham et syk ac certifiering.

Lille jeg prøver at følge trop med Eriks job. Nu efter hans ac utbildning - http://eduterm.se/kmo/, opfatter jeg, hvordan han både har fået mere kendskab til varmepumpesystemer, haft om hvordan man opfylder kyoto-aftalen plus hvordan man håndterer problemer med driften. Så stort et pensum mener jeg må være ganske godt gjort af et ac certifiering/kylteknisk utbildning som kun er på få dage. Så det kommer til at være ganske fordelagtigt for ham – inklusive vores rådighedsbeløb – at han fik lov at komme på det kylteknik utbildning . vigtig ac certifiering hjemme hos mig igen. Hurra.