Min veninde + mig leder efter panserglas til iphone 5s/glas til iphone 5 plus panserglas til iphone 4s/skærmbeskyttelse iphone 4

I torsdags kom undertegnede uheldigvis så uheldig ud af hånden at tabe min telefon. Selvsagt blev fronten smadret – moi er nok områdets mest fummelfingrede. I to dage går jeg og tænker over udgiften til reparation og på at investere i slidstærkt panserglas til iphone 5s eller måske blot noget billigere glas til iphone 5. Det har jeg ikke besluttet .

I går kimer min kammerat Karla tårevældet. Hun har liiige smadret sin telefon, og hun formåede akurat taste mit nummer gennem den ødelagte front. Pokkers så uheldige vi har været.

Den vilde eftersøgning på skærmbeskyttelse til iphone 4 plus panserglas til iphone

Så i øjeblikket googler vi begge 2 løspå livet løs på glas til iphone 5, panserglas til iphone 4s, panserglas til iphone 5s og skærmbeskyttelse iphone 4. Der findes utallige steder, der har opnået gode vurderinger på Trustpilot og som sætter temmelig fornuftige omkostninger. min slyngveninde og jeg kan jo ik leve uden glas til iphone 5 eller skærmbeskyttelse iphone 4, så lad os komme igang med at træffe et valg hurtigt.

Undertegnede vurderer min perleveninde og jeg udpeger glas til iphone 5/panserglas til iphone 5s samt skærmbeskyttelse iphone 4/panserglas til iphone 4s i dag eller i morgen og kommer af sted til forretningen. Når min veninde og jeg ankommer med vores smartphones skifter de nok glas til iphone 5 og panserglas til iphone 4s, mens vi bliver i nærheden.

Har I også fået at få repareret panserglas til iphone 5s, glas til iphone 5, skærmbeskyttelse iphone 4 og panserglas til iphone 4s? Eller er hende og jeg blot Sydhavnens mest uheldige? Ikke en eneste af mine øvrige veninder smadrer nogle af deres ejendele, og derfor har de overhovedet ikke nogen viden om panserglas til iphone 5s eller ekstra skærmbeskyttelse til iphone 4s. Der kan vi ikke hente vejledning.