Min virksomhed er desperat efter anvendelige råd vedrørende, hvilken frankeringsmaskine, jeg skal bruge moneter på!

Min medforfatter og jeg har i sinde at heads up inden I fortsætter læsningen af denne artikel! Der følger præcis nu, hvad bestemte folk absolut vil beskrive som et ovenud søvndyssende blogindlæg omkring frankeringsmaskiner (danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner)! Men det forholder sig ikke desto mindre således, at jeg har indset, hvor lækker en såkaldt frankeringsmaskine er! Og vi har endelig truffet den beslutning, at jeg må købe en frankeringsmaskine til min nystartede virksomhed. For akkurat 5 år siden etablerede jeg mit liv som selvstændig, & det har hurtigt tjent penge ind. Hvilket har bevirket, at vi nu fremsender meget mere post end virksomheden gjorde i begyndelsen. Vi har erfaret, at man med assistance fra en frankeringsmaskine har mulighed for at spare ovenud mange arbejdstimer. Specielt i mit lille firma, hvor vi stadig alene er få ansatte, ville det være smart med en frankeringsmaskine, af den årsag, at vi i forvejen rigtig travlt. & så er det jo åndssvagt at spendere værdifuld tid på at sætte frimærker på breve! Så vi er alle sammen enige om at bruge penge på en frankeringsmaskine!

Firmaet kan simpelthen ej beslutte, hvilken frankeringsmaskine, som vil være den klogeste afgørelse. Jeg har forsøgt at skabe mig klarhed over frankeringsmaskine markedet, men jeg har absolut ej besluttet mig for noget som helst. Jeg ser frem til, at I formår at hjælpe mig med at beslutte, hvilken frankeringsmaskine, jeg skal vælge. Der eksisterer både hjemlige & franske forhandlere af frankeringsmaskiner, & jeg har ikke evnerne til at vurdere, hvor det ville være mest kløgtigt at placere sine penge. Lige umiddelbart ville jeg foretrække en dansk forhandler, da det så vil være virkelig meget lettere at snakke sammen, såfremt jeg vil opleve problemer. Men på samme tid synes jeg, at de udenlandske sælgere af frankeringsmaskiner koster meget færre moneter end de firmaer, som ligger i Danmark. Og som sagt, er jeg selvstændig med en ny gesjæft, som præcist lige kører rundt. Så af den grund er det essentielt, at jeg lokaliserer en frankeringsmaskine til en billig pris. Men bestemt spiller frankeringsmaskinens kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Så jeg beder til, med jeres hjælp, at kunne lokalisere en frankeringsmaskine, som udfylder begge krav…