Mine fordomme kommer til kort & nu får jeg specielt fremstillet nye hørreapparater

Først udsprang det med, hvordan lillemor her syntes værterne på nyhederne og Hammerslag slet og ret snakkede så grøddet. Derefter blev min mand Nikolaj irriteret over, at hans kone sjældent reagerede, hvis manden sludrede fra den ene ende af dagligstuen eller ovre fra toilettet. Gamle jeg forsøgte først at ignorere det, men for pokker undertegnede kan ikke udelukke, at lillemor her bør få et styks høreapparat. & heldigvis er høreapparater i dagens Danmark virkelig ganske små.

Undertegnede konverserede i starten med doktor Petersen, der testede mig hvorefter han henviste moi af sted til klinikken. Og her er moi beredt på tanken om at skulle gå med høreapparat og nu glæder jeg mig til igen at høre som tidligere med sådan et smart høreapparat.

Ifølge klinikken får lillemor her en fantastisk binaural høreoplevelse når jeg benytter det nye hørreapparat. Ej hvad? tænkte lillemor her. Men det betyder, hvordan jeg ved høreapparater hører ens ordentligt på højre og venstre øre, hvilket jo er absolut betydningsfuldt for ens liv.

Veninden anvender endvidere et styks høreapparat. Karen anskaffede høreapparater for seks år siden mig, hvordan det kommer til at blive. De svar må jeg ganske selv mærke efter . Moder betroede mig engang, hvordan hun kunne glemme hendes høreapparat fuldstændigt og det er sket at hun har fortrænget at fjerne det inden at hun var på vej til at bade ved Brøndby Strand. Uha sådan noget skal ikk hænde undertegnede. mig, hvordan hverdagen med høreapparat vil blive. Alt det skal mor her på egen hånd leve med . Min mor berettede for nogle år siden, at hun ofte glemte sit høreapparat fuldstændigt og det er sket at hun har svedet ud at fjerne det før at hun ville svømme lidt på strandparken. Altså den slags ska’ ikke hænde moi.

Lillemor her ævlede først med min læge, der testede mig hvorefter han sendte undertegnede afsted til høreklinikken. Her er jeg beredt på tanken om at måtte benytte høreapparat og nu ser jeg frem til at høre som tidligere med et chickt høreapparat.

;in ørelæge forklarer at gamle jeg får en behagelig binaural lytteoplevelse med