Mit højskole-forløb med højskole fotografi plus højskole skuespil fremstår over al min forhåbning

Når vi når mandag har glade jeg gået på min højskole i en måned på højskolen, – jeg er vild med det. Jeg er simpelthen kisteglad for mit kursus med fokus på højskole skuespil , http://www.odderhojskole.dk/lange-kurser/film-tv/skuespil/, og højskole fotografi , http://www.odderhojskole.dk/lange-kurser/lange-kurser/valgfag-alfabetisk/fotografi/, . Jeg har haft betænkeligheder over, om hvorvidt undertegnede burde vælge et sikkert studium som f. exempel uddannelsen til folkeskolelærer, eller hvorvidt jeg snarere bør kaste mig ud i det og satse på fantasien om at være skuespiller eller fotograf. Når du overvejer det er højskole fotografi & højskole skuespil som et styk indlysende udvej for at teste, hvorvidt undertegnede brænder nok for det fag og har evnerne.

Undertegnede fik anbefalet at gå på højskole fotografi samt højskole skuespil af hjerteveninden, da jeg havde tusset rundt og spekuleret over mine mulige fremtidsudsigter i noget tid. Carla var selv på højskoleforløb og legede med højskole fotografi, og dygtige hende er nu optaget på en uddannelse til fotograf. Hun er så god. Tillige har jeg lige for nogle dage siden snakket med en vens ven, som har fået optagelse på skuespillerskolen i Odense efter et kursus i privatundervisning og højskole skuespil. Sådan noget gør mig fuld af håb.

I dag har undertegnede været 1 måneds tid på forløbet med højskole skuespil + højskole fotografi og det virker simpelthen så positivt. Det er næsten en smule forvirrende ift det med at beslutte mig, fordi jeg elsker såvel højskole fotografi + højskole skuespil – samtlige fag virker super værdifulde. Jeg er måske gladest for højskole fotografi, for der kan glade jeg føle at jeg rykker og opnår anerkendelse og ros for de fotos, jeg tager. Men jeg er tillige begejstret for at arbejde med højskole skuespil og lege med teater og spil og dramaturgi.