Mit speedbådskørekort er i hus – jeg har fået taget duelighedsprøve på sejlerskole

Havbegejstrede mig har været på sejlerskole, og forhåbningerne er bestemt tilfredsstillet. Min duelighedsprøve var i februar, og jeg + veninden 2 uger senere på tur med mit nye speedbådskørekort i kufferten. Vi drog til England og sejlede omkring i en ret fantastisk båd og gennemgik en hyggelig og anderledes rejse. Så tænker du på sejlerskole, speedbådskørekort og duelighedsprøve, så afsted med jer.

Undervejs på turen har jeg følt mig rustet godt fra min sejlerskole. Jeg fik overblik over ret meget under den endelige duelighedsprøve, og folkene på min sejlerskole virkede rigtig tålmodige. Jeg er sikker på, hvordan jeg absolut kommer til at få gjort brug af mit speedbådskørekort meget i de kommende år. Så hold dig ikk’ tilbage med at komme på sejlerskole og tage duelighedsprøve, hvis det er at du kunne se dig selv på bådferie.

Hver eneste af mine forhåbninger blev overgået på min sejlerskole undervisning. Jeg kunne sådan komme igang med at gøre brug af det nye speedbådskørekort få dage efter faget på sejlerskolen, der var professionel men hyggelig ånd og stemning omkring den sidste duelighedsprøve og underviserne har været tålmodige og professionelle. Meget anbefalelsesværdigt.