Ny virksomhed? Forsøg med leasing lastbil og undgå kæmpe chancer

Et brugbart & billigt valg til brug af maskiner og lastbiler er maskinleasing (www.sgfinans.dk/Om-leasing) og leasing lastbil (https://www.sgfinans.dk/Om-leasing/Produktomrader/Transport1). Dette er pga., at firmaet ikke selv får ejendomsretten til udstyret, men i stedet retten til brug. Strækkende sig over en forudbestemt tid faktureres du en regelmæssig regning for din maskinleasing i stedet for. Man kan bruge lastbilerne, som var de ens egne, da man får råderetten, samt på den måde kan man lettere kreere omsætning og overskud. En ekstra fordelagtighed ved maskinleasing bliver, at man undviger uddateret udstyr, da man tit har chance for at bytte sit udstyr til en nylavet samt moderne type. Da det er større pengesummer, der er på spil ved leasing lastbil, skal din forretning selvfølgelig vurderes økonomisk.

Som nyoprettet firma virker det altid besværligt at finde penge rækkende til alle de forberedende betalinger. Har man virkelig kapital nok til at anskaffe nogen af de fornødne maskiner? I den situation, at man begynder med maskinleasing samt leasing lastbil får man tit mulighed for at i fremtiden, idet man føler, at firmaet har en god økonomi, bruge penge på helt egne lastbiler. Leasing af lastbil er et let valg nu. Den ordning sørger for, at du ikke som virksomhed tvinges til at investere i udstyr for mange millioner, og sådan risikerer et millionstort tab af penge, hvis nu noget går galt.

At man undgår uvigtige opkøb og sørger for, at man snarest kan skabe overskud samt vækst, er en betydningsfuld ting, specielt for et nyoprettet selskab.