Nytænkende vandkunst som fx en fontæne er en fordelagtig investering

Da mit firma for nylig rykkede teltpælene op og byggede et splinternyt domicil, tog vi en beslutning om at gøre noget ud over det sædvanlige og bruge penge på smukke omgivelser med vandkunst såvel inde som ude. Der var ikke desto mindre adskillige valgmuligheder. Derfor var det udslagsgivende for os at ansætte en virksomhed, der ikke blot kunne lave et spejlbassin eller en fontæne. Det var ydermere essentielt for min virksomhed, at det valgte firma ikke blot kunne konstruere standardløsninger.

Slutresultatet er ikke mindre end blændende. Som virksomhed har vi nu fået en lobby med et smukt spejlbassin med musik, som der er et resultat af habil vejledning og en anlægsproces, som blev realiseret som planlagt. Vores spejlbassin er desuden anlagt i trin, så det går hele vejen op igennem huset til den øverste etage. Vores hovedsæde er således blevet prydet med et mesterstykke af et spejlbassin, der får en masse roser fra besøgende.

Uden for hovedkontorets indgang har vi også fået vandkunst i fortrinlig kvalitet så hatten passer. Her er der nemlig blevet lavet et springvand af den interaktive slags, hvor vandet tilpasser sig efter områdets bevægelser. I springvandets centrum er der opsat en arkitekttegnet fontæne, som der passer helt perfekt til domicilets stilrene linjer. På det grundlag kan vi derfor med hånden på hjertet gøre os til talsmænd for vores leverandør, hvis du også vil have en fontæne eller en anden form for vandkunst som vækker opsigt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>