Om Instagram/Facebook, en tilmelding til kursus i personlig planlægning og effektivitet og prioriteringer

Mon nogle af jer har gode erfaringer med et professionelt kursus i personlig planlægning og effektivitet? Jeg har rygende travlt for tiden med arbejdet, vennebesøg, bloggen og andre hobbyer. Måske lidt for travlt. For tiden kan jeg føle at uopmærksomme mig misser det daglige overblik, overser at beslutte mig for hvilke ting jeg bør anvende tiden på og samtidig falder i tidsrøvere som Instagram og Facebook. Jeg kender til flere, som noget lignende. Jeg havde på den anden side never skænket det en tanke, at kunne gøre noget ved det inden jeg blev fortalt om kursus i personlig planlægning og effektivitet. Den slags et kursus i personlig planlægning lyder da en god idé for moi.

Med min veninde Maiken har jeg faktisk allerede købt mig et stk kursus i personlig planlægning og effektivitet. Begge to skal vi lære at prioritere og skelne mellem ting der er vigtige for os og så tidsrøvere. Det bliver da så godt at lære mere om personlig planlægning – det vil jeg såvel kunne bruge på job og privat.

Undertegnede har ikke før sat til personlig planlægning og effektivitet. Men ved nærmere eftertanke lyder det som om, at det er praktisk tid spenderet på at blive klog på personlig planlægning og bli’e skarpere.