Omkring glattejern/fladjern, tanker om hudpleje og juleønsker

Virker jeg overvældende tidligt ude, hvis jeg afslører at jeg her for tiden går og tænker på mine juleønsker..?

Et spritnyt glattejern/fladjern mangler jeg temmelig meget, for så kan jeg fikse de mange drilske snoninger i højre side. Jeg overvejer også, at vil ønske noget lækkert hudpleje. Jeg benytter bare nogle billige produkter til hudpleje i øjeblikket, foretrækker jeg at starte med at komme i gang med bedre hudplejeprodukter. Om ikke så længe skal folk på min alder sørme passe på de første linjer, og jeg har også grublet over hudpleje produkter med den slags e vitaminer.at . Øjencreme bliver også aktuelt. Virkelig gerne vil jeg gerne starte på noget fornuftigt hudpleje, der skal virke og holde, hvad de lover.

Mit det trætte fladjern/glattejern virker absolut utilfredsstillende. Det bli’r ik hærderligt varmt på trods af at det er længe om begynde at varme op. Så et fint og nyt glattejern/fladjern skal helt sikkert være på juleønskesedlen. Jeg får det nok af min mor. For mor negler tit mit eget glattejern/fladjern så hun ved, at fladjernet fungerer meget ringe. På den baggrundt regner jeg med, min mama donerer os et styks nyt glattejern/fladjern, for det er selvfølgelig desuden godt for hende.