Omsider svanger – Jeg har planer om at rende til flere tests hos speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn – evt. gynækolog Niels Lund

Jeg og min mand er gravide men processen har været urolig, så derfor har jeg planer om at komme hos en gynækolog klinik Fyn og få flere scanninger. Efter jeg og min mand undlod p-pillerne gik der over 2 år hvor der ikke skete noget, og vores praktiserende læge var ved at visitere os til en speciallæge klinik Fyn » xn--speciallge-fyn-7ib.dk/speciallaege-klinik-fyn-middelfart, til behandling og udredning. På det tidspunkt googlede jeg selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på nettet og opdagede bl. Andet gynækolog Niels Lund hvilket er en gynækolog klinik nær, i Middelfart hvor vi har lejlighed.

Jeg blev med barn og alle tankerne om sædkvalitet og ægløsning forpassede en ufrivillig abort. Min mand og jeg forsøgte ikke at lade os slå helt ud, men det var en tidsperiode, præget af tristhed og sorg som følge af vores tabte baby, som vi havde drømt om så længe.

Henvisning til speciallæge klinik Fyn – fx speciallæge Niels Lund » xn--speciallge-fyn-7ib.dk,

Nu et halvt år efter er vi så gravide igen. Min læge har forklaret, at der skal holdes ekstra tjek på mig, så lægen vil henvise undertegnede hen til en speciallæge klinik Fyn. Jeg har selv taget et kig på Krak og har igen fundet bl.a. speciallæge Niels Lund. Jeg bliver glad ved tanken om at gå hos en speciallæge klinik som eksempelvis speciallæge Niels Lund og blive holdt nøje øje med og få foretaget yderligere ultralydsscanninger, så vi kan få mere tryghed under graviditeten, og lægerne hjælper, hvis der igen opstår komplikationer. vi tror at tilføjet ro i sig selv er positivt for bebsen.