Plænen ordnes ej uden arbejde – brug penge på en plæneklipper

Desværre kørte vores plæneklipper helt i udu forleden. En sørgelig hændelse hændte idet i, på grund af, at jeg tillige lige havde kommet benzin på. Jeg skal vist helst bruge penge på en anvendelig plæneklipper, på grund af, at græsset helt klart må studses, den slags er der næppe mistillid omkring. Maskinen skal bestemt have motor. At gå rundt på husgrunden, og udnytte det meste af min dyrebare tid på at slæbe en blytung manuel plæneklipper af sted med næverne, findes der ingen chance for, at jeg kan overtales til. Nul – der må meget motorstyrke til. Er jeres plæneklipper også udstyret med beholder til de afklippede stumper, er alting mega sublimt. Køre nemt & kraftigt og helst være prissvag, sådan bør den motoriserede plæneklipper være. Mange, der ej interesserer sig for, hvilken sort plæneklipper, der anvendes, eksisterer der vist. Jeg vil i kontrast mene, at betydningsfuldt er det, at motoren fungerer. I øjeblikket jeg benytter min plæneklipper, kan jeg befinde mig alene for et øjeblik. Imens kommer der tid til at filosofere over det meste, den slags ville være nødvendigt. At bruge sin plæneklipper burde helst ikke være en ulidelig belastning, så kunne man godt lønne nogens barn for at ordne det. Man har faktisk også mulighed for benytte en elektronisk plæneklipper, en maskine der af sig selv kører rundt. Automatiske plæneklippere er næppe det jeg får råd til.

Således at jeg uden slid plus i en fart kan få ordnet græsset, og slipper for at slide min krop for meget eller anvende hele min opsparing, vil jeg uden tvivl hellere eje en sædvanlig plæneklipper med selvtræk.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>