Rejser til Andalusien bliver den perfekte metode til at holde ferie sammen med sin elskede

Her bliver nogen som ej kan bestemme sig for hvert eneste år, hvor de skal rejse hen hver sommer. Oftest må par finde ud af, om de foretrækker et anderledes samt eksotisk sted, hvorvidt det bør være solbadning ved vandet eller om det skal være en aktiv ferie. Jeg kan lykkeligvis sige, at min mand & jeg overhovedet ikke finder det hårdt at beslutte os længere. Min husbond & jeg har faktisk prøvet mange kulturrejser Spanien, og rejserne var simpelthen det fedeste, min elsker & jeg nogensinde har gjort. Anvendende rejser - http://www.hjertingrejser.dk/, til Andalusien får vi hele turen til en vildt lav pris, og vores hoteller føles altid skønne, & Andalusien er nemlig et dejligt sted. Vi er fascinerede af både madretterne & kulturen, dog et par personer tænker nok, at det bliver dumt at tage på kulturrejser Spanien mere end 1 gang.

Her er simpelthen ej noget som helst herligere end at slå sig ned på en middelhavs tapas-restaurant der har udsigt over det blå hav plus nyde noget tapas samt rødvin. Man kan vel ikke tænke sig mere, når man også i tillæg hertil er i stand til at høre lidt romantisk musik til den stjerneklare nat. Disse rejser til Andalusien har ført os til flere Middelhavs områder, plus de lokale virker til enhver tid så hjælpsomme samt imødekommende, at man til enhver tid bliver taget godt imod. Med hjælp fra rejser til Spanien glæder min sambo plus jeg os til at være i stand til at slappe af i fremtiden i den spanske varme.