Sådan en højskole musik giver dig chancen for at forbedre din tilværelse i al fremtid

Mange unge føler, at de får vanskeligt ved at finde ud af, hvad de vil efter folkeskolen. Klar til en videre uddannelse føler de sig nogle gange ej, eller evt. skal de bruge et år til at beslutte, hvad retning, de ønsker at tage. Uanset om de hører til indenfor kor, kunst eller idræt, vil vores højskole kurser være den fornuftigste institution til at undersøge store plus små interesseområder, plus dertil bruge tid uden for barndomshjemmet til også at vokse.

I tillæg til at flere unge således pludselig er nødt til at flytte bort fra deres forældre, bringer et højskoleophold oplevelser samt venner for altid. En oplevelse, som danner rammen for indsigt samt visdom, kaldes året.

Vores musiske almen højskole fokuserer en del på musik, det vil sige, at ligegyldigt typen af retning du vælger hos os, er der næsten bestemt musikalske stunder med i tidsplanen. Lov til at benytte skolens øvelokaler efter skemaet er der også, noget de fleste af vores elever har meget betydelig glæde af. Hvert sæson laver eleverne en stor forestilling, på grund af, at vores højskole musik oveni traditionelle højskole kurser tilmed er en teater højskole. Vejledning i skuespil & fremstilling af kulisser får eleverne givet her på stedet. Design betragtes som noget andet, vores almen højskole betragter som vigtig. Mange forskellige typer af kreativitet og udtryksformer, fx billedværksted, skulptering, foto og kunsthistorie, underviser vi i. Begrænsninger kan intet andet end kreativiteten sætte.

Sportslig undervisning forbliver dertil betydningsfuldt på vores højskole, samtidig med kunsterisk og instrumental udvikling. I tillæg til flere overlevelsesaktiviteter, der desuden skaber sammenhold og styrke, undervises alt fra beachsport til aqua sport plus mavedans hos os.

Teamspirit, viljestyrke samt disciplin: ligegyldigt hvilke fag, du finder dig interesseret i, er der bestemte værdier, vi med sikkerhed kan garantere, at vores højskole kurser bør forære dig. Samt signifikante oplevelser med vores højskolerejse til Tanzania.