Sandblæsning el. glasblæsning – hvaffor en slags slibning er mon det bedste valg vi kan gøre for den gamle familiedyt?

Bilen skal have en dyb slibning - www.gladsaxemetal.dk/slibning, . Jeg og kæresten har funderet lidt på, hvad vi skal beslutte os for af slibning & bagefter overvejet forskellen ml sandblæsing og glasblæsning - www.gladsaxemetal.dk/glasblaesning, . Kæresten og jeg forstod på en eller anden bilwebsite, at glasblæsning kan forstås som en afsart sandblæsning - www.gladsaxemetal.dk/sandblaesning – , og at glasblæsning er en slibning der sker ved brug af mindre glasperler i . I modsætning til sandblæsning er glasblæsning vidst ikke slibende men i stedet gøre overfladen ensartet. Derfor bli’r undertegnede i tvivl, om en glasblæsning måske er passende.

Kærestens onkel Bob spørger, om Kæresten og jeg regler med at spendere på en håndværker til at udføre slibning eller hvorvidt min kæreste og jeg overvejer at gøre tjansen på egen hånd. Jeg googlede en smule for at få råd i f. med gør det selv glasblæsning og sandblæsning, men jeg har sørme ik’ rigtig evnen til at kaste mig ud i at gøre det selv. Jeg er sørme ikke den solide håndværker. Og på 1 homepage der har vejledning til at ordne sandblæsning på egen hånd, skriver de, at du næsten kan risikere at fræse øsen ud af facon, og at arbejdet sviner virkelig forfærdeligt. Og ja, jeg kan sagtens forestille mig, at det bliver resultatet, hvis undertegnede kaster mig ud i en hjemme glasblæsning. Så må jeg snarere lade de professionelle metalslibere om den slibning.

Efter den slibning er udført må spanden lakeres. Og på den front er vi sandelig ikke så samstemmige om valg af kuløren. Om det skal blive den klassiske sølv eller sort, eller måske et styk mere funky rød eller orange. Den sag kan kæresten og jeg beslutte os for mens vi opnår tilbud på sandblæsning. Derefter vil kæresten og jeg se, hvilken farve vognen får.