Søvnen reddes via spritnyt havehegn i form af en parring af støjdæmpende lydhegn og flot raftehegn

Jeg har over længere tid været gået på af manglende lydhegn - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn – omkring min villa. For sammen med mine piger bor jeg ved en uhyre befærdet motortrafikvej og jeg er virkelig super generet over tidligt om morgenen af larmen fra busser og lastbiler. Så i dag er det tid til et lydhegn. Moi havde ej haft viden om lydhegn før – altså udover de støjværn der er monteret langs motorvejen. Men som ejer af en have kan du åbenbart godt købe den slags lydhegn/havehegn - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn – kombineret med lydhegn. Vores lykke er gjort.

Jeg tænker at jeg vælger et lydhegn der er udformet som et raftehegn - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn – . Jeg vurderer at den model er et rustikt og naturligt havehegn, der matcher rigtig godt ind i husets stil med en rustik have. Sådan et lydhegn bliver leveret i en god højde der gør at jeg & pigerne omgår panoramaudsigten til bilerne. Og raftehegnet ser godt ud med det flotte træstolper. Vi bliver glade for det nye havehegn, børnene og jeg .

Vores spritnye havehegn skal have flere store planter nær ved. Heldigvis har vi en række frugttræer, som også vil give lidt modstand til grundens fabriksnye raftehegn. Spændte mig ser frem til dét lydhegn og forhåbentligt kunne sove længe uden støj fra trafikken. Lydhegn I love you, hurra mine morgener bli’r så herlige. Projektet havehegn påbegynder med eftersøgning af sammensætningen af lydhegn og raftehegn her til aften. Hvis jeg er heldig kan jeg måske begynde straks om 2-3 dage.

.