Spæd lidenskab for aflæsning af energimåler og varmeregnskab efter at ham & jeg har anskaffet os murermestervilla

Hvor er der adskillige ekstra omkostninger når du flytter i egen bolig. Det er ham & jeg nu 5-6 måneder efter vi er rykket ind igang med at gå på opdagelse i. Min elskede interesserer sig især for kvartalets varmeregnskab (http://www.ista.dk/serviceydelser/vand_og_varmeregnskab/index.html) og ud af det blå er aflæsning {http://www.ista.dk/produkter/aflaesningssystemer/} af husets energimåler {http://www.ista.dk/produkter/energimaalere/} en ting, ham derhjemmegår op i. Hvad med jer, finder I interesse I det?

Dengang jeg holdt til i min lejlighed vidste jeg ikk ret meget om varmeregnskab. Og aflæsning af energimåler var blot sådan noget jeg fik overstået, når undertegnede i postkassen fik besked fra Dong Energy. Her i huset går især ham derhjemme op i at vi skal eje et stk god energimåler og effektivisere ham og mit varmeregnskab og energiforbrugfra en skala D til C eller B.

Carl Johannes pladrer evig og altid om aflæsning af villaens energimåler, og min husbond følger med i villaens varmeregnskab. Jeg er klar over at aflæsning og lidt holden et øje på varmeregnskabet er positivt omkring families pengebeholdning. Jeg kan derimod overveje, hvordan det kan være de sparede 2200 kr værd at have en god stuetemperatur og så være lidt ligeglad med, at families energimåler drejer imens de 24 grader trækker tallene op varmeregnskabet.

Min mand + jeg er vidst et typisk par, hvor undertegnede ikke er inde i varmeregnskab, aflæsning og energimåler og endvidere render og skruer lidt op på radiatoren ligesom jeg opstarter el-ovnen et kvarter før, hvis jeg skal lave æblekage. I mens min elskede så går og kører ganske lidt ned, står for jævnlig aflæsning af energimåler, udnytter ovnens eftervarme samt administrerer vores fælles varmeregnskab med nøjagtighed. Mandens tanker er bl.a. hvordan undertegnede kan anskaffe mig både uldundertøj og ture i sauna med de kroner, ham og jeg kan spare. Ak ja.