Specialrengøring af et dødsbo er nødvendigt, sådan at boet kan bebos på ny

Befinder du dig i den horrible situation, at du har mistet din sidst levende forælder samt har arvet deres hus proppet med en masse mærkelige ting og sager? Her føler du dig sandsynligvis for nedslået til at ordne det efterladte dødsbo, for ikke at tale om de mange ejendele, dine forældre har sammenskrabet gennem deres lange liv. Der vil helt sikkert være flere ejendele, du gerne ønsker at eje, eller som dine forældre har testamenteret til andre personer, men de tilbageblivende ejendele foretrækker du at sælge. Anvendende dette firma vil dødsboer ryddes, & vi står derudover klar med specialrengøring oveni: vi tilbyder en simpel udvej.

Idet dødsboer ryddes, bliver ejendelene delt ud til familiemedlemmer og sælges på auktion, så du bliver pga. dette ej nødsaget til at bekymre dig om noget som helst andet end at lade os vide, hvornår vores medarbejdere bør begynde. Vores virksomhed kan garantere, at dit dødsbo vil være 100 procent klart til andre indflyttere, og bagefter en specialrengøring kan du føle dig sikker på, at der ikke er ét enkelt støvfnug i ejendommen.

Når man netop har mistet nogen, der stod en nær, er det vigtigt at det hele ikke forværres af, at du pludselig skal få orden på at afslutte deres ydelser og tømme deres bolig. Så du får mulighed for at tage vare på dig selv, bør du lade os klare det triste arbejde, der er nødt til at gøres når dødsboer ryddes.