Stor tilfredshed med tjansen med underholdning til børnefødselsdag, musik til bryllup eller mobildiskotek

Mor her opnåede et styks helt ny kæreste hvilket I læsere måske måske ikke har nys om. Men stort set lige så imødekommende og fornuftig han virker, netop så lyksalig er manden over at fiske samt fiskegrej (www.stubs-fiskeudstyr.dk/billigt-fiskegrej), fiskestænger , www.stubs-fiskeudstyr.dk/fiskestaenger, samt fiskehjul , www.stubs-fiskeudstyr.dk/fiskehjul, . Som single anede jeg intet som helst omkring fiskestænger, fiskehjul samt fiskegrej for bare et par måneder siden, men efter et par cafestævnemøder, og undertegnede nævnte til hans interesser i fritiden, hvorefter han berettede om sit fiske-interesse, så ved jeg idag lidt forskellige om fiskeri & dermed også fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger.

Så er problemet såmænd, om jeg kan holde til at leve sammen med fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger, hvis vi flytter i lejlighed sammen engang. Hvordan skal jeg få plads til det? Mor her ved faktisk ik’, hvordan han oplagrer sit med fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej. Hvor anbringer man fiskestænger, fiskehjul + andet fiskegrej uden at det tager opmærksomhed? VI krydser fingre for at fiskegrej, fiskehjul & fiskestænger bliver blandt de ting som har plads i i kælderrummet.

Det lyder som et styk triviel biograf-date, når vi ævlede om fiskegrej, fiskestænger og fiskehjul. Men den mand lader til at være styrtende begejstret omkring detfiskegrej og gud ske lov endvidere fuldt ud komisk, og derfor kunne han virkelig nogle fiskehistorier, hvor herren har været ude med fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger og oplevet lidt af hvert. Jeg havde ikke forventet, at fortællinger omkring fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej fik mig til at være ved at tisse i bukserne af grin? Så det var et tip til hankønnene. Så fremt I opleves af kvinderne som lystige, så skal i nok komme afsted med underholdning om fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger eller andre af jeres hobbier.

Vores fjerde ud-af -biografen-stævnemøde? Den ska’ naturligvis være en tur ud at fiske hvor folk ser mig med fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger og og madpakke og tålmodighed.