Tips til at bygge med eur-paller, andre paller, europaller og pallerammer som byggematerialer

Eur-paller {http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=33} {http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=34} er en besparende ting at opføre havemøbler i.. Du kan være heldig at opdage gamle paller og pallerammer , http://www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27, hos supermarkeder eller også har du mulighed for at købe eur-paller, andre paller, europaller og pallerammer til en god pris hos flere virksomheder. Du ska’ ikke nødvendigvis være totalt håndværkeragtig, før at du på egen hånd kan lave flotte og massive have- og stuemøbler med Eur-paller og andre paller og pallerammer.

Paller som fx eur-paller/europaller og pallerammer kan eksempelvis benyttes til at opbygge en sovesofa med skelet, et fint hovedgærde og fint med luft neden under sengens madras. I kan ligeledes gøre brug af europalle, paller og Eur-paller til terrassedæk, mens pallerammer naturligvis er gode til urtebede, bare pallerammerne ikke er kemibehandlet. Til urtebedet er pallerammer lette at ombygge. Eller byg pallerammer i forlængelse af hinanden og få et køkkenbed, som at der står i trappesystem. Ønsker du ikke at benytte trykimprægnerede paller, skal du kigge efter eur-paller. De er ikke kemisk behandlede.

Ppfrisk en ny europalle eller placere lidt paller ved hinanden som kan sættes op i stuen eller soveværelset som en miljøvenlig opbevarignshylde. Eller ved brug af noget der kan trille på eur-paller eller en europalle er det muligt at selv at lave et mobilt lavt sofabord.. Der findes store mængder af tilskyndelser på blogs og pinterest, hvor kreative og søde folk uddyber, på hvilke måder de tænker at bruge europalle/eur-paller og lignende paller samt pallerammer som billigt og stabilt materiale til deres indretning.