Udmærkede kostumer, fx oktoberfest kostumer

Glæder du dig til halloween ligesom mig? I efteråret skal min kammerat og mig til halloweenfest på arbejdet, så han har spurgt mig, om jeg ville købe nogle sindssygt uhyggelige kostumer, som vi skal have på. Det er for resten også i efterårsmånederne, der er den såkaldte oktoberfest, der oprindeligt kommer fra Tyskland. Her skal man have oktoberfest kostumer på, der er tyroler kostumer. En masse varierende halloween udklædning har jeg overvejet. Som følge deraf var jeg i kostumeforretningen i centeret i går. Adskillige kostumer havde forretningen, og mange af dem var udsøgte. I kostumeforretningen havde de meget halloween udklædning plus for øvrigt oktoberfest kostumer, men desuden en hel del gavnlige genstande – masker, parykker, sminke, etc. Jeg startede med at kigge på kostumer, så jeg kunne blive inspireret. Bagefter gik jeg hen for at se på sminke, masker såvel som parykker, og også her havde de et enormt udvalg. Til sidst købte jeg to meget sjove kostumer. Efter jeg havde været inde i udklædningsshoppen, gik jeg hjem til min kollega/kammerat for at vise ham vores halloween udklædning. Han blev ellevild, da han regnede ud, at vi skulle være skeletter. Jeg kan ikke vente med at se min ven og jeg i vores dragter. Jeg kan samtidig ikke vente med at se vores kollegers kostumer. Det er mit gæt, at vi bliver uhyggelige. Jeg fortalte ham i øvrigt om de der oktoberfest kostumer, og så snakkede vi om, om vi skulle tage til oktoberfest sammen. Kostumefester er, uden at vide hvorfor, som regel altid en anelse bedre end normale fester på arbejdspladsen. Det bliver helt sikkert en god kostumefest.